Wednesday, December 8, 2010

assalamualaikum semua....!!
hopefully semua dlm keadaan yg baik & ceria...

8 disember - bermula khidupan sbg student final sem...dats means tempoh 1 sem ni perlu dimanfaatkan sebaik mungkin, pelbagai kenangan bakal tercipta dan dibawa mengikut acuan dan hala tuju hidup masing2....sprt kata org yg biase kita dgr, tiap pertemuan tu akan diakhiri dgn perpisahan....sedih pula kalau difikirkan...tempoh 3 tahun tu bakal complete tak lama lagi....tup2, kejap je masa berlalu pergi....dan apa yang kita semua akn bawa keluar nanti agaknya????

hari ni semua student bz dgn register diri masing2...barisan pon semakin pnjg dan terus memanjang..makin penat juga kaki melangkah..mngajar erti ksbaran.hehe...actually di sini, ingin ku tinggalkn ucapan tahniah buat shbt2,adik2 esp clasmtae n coursemate sy ats kjayaan masing2 dlm imtihan lps....juga terima kasih buat lec2....
mata mmndang pd kata2 seorang akhi...
( Pointer itu adalah hasil kejayaan akademik kamu, tetapi ketahuilah bahawa Allah sebutkan dlm al-quran, kejayaan yang hakiki itulah dia orang yang berjaya membersihkan hatinya.. jangan rsa sgt kecewa pada result yang lemah stelah beusaha.. ia adalah ujian Allah.. wallahu'alam. )

p/s : perjuangan itu bkn berakhir di sini....tetapi selagi bernyawa, masih byk benda yg perlu kita ambil tahu....makin byk perkara yg menuntut diri kita utk melakukan pengorbnan....dan semakin menebal smgt perjuangan,insyaAllah...***

No comments:

Post a Comment

tQ..syUkraN...t.kasiH

tO visiTOrs..

LL4G