Tuesday, March 15, 2011

MINGGU YANG PANJANG.......




Minggu berganti minggu pergi meninggalkan kita tanpa kita sedari masa berlalu dengan begitu pantas sekali.Tapi tak tau la kenapa,minggu ni terasa begitu panjang.Mungkin kerana jadual yang terlalu padat dan meletihkan fizikal dan mental.Tercabar juga kemahiran untuk menguruskan masa di tambah lagi dgn manusia yang pelbagai ragam..lantas menguji kesabaran diri....last2 terbabas gak... Jelas2 xpndai uruskan masa, bru berpogram sikit dah berterabur assignment, tesis....hehehe....

sekarang da pulih semula....semua pogram da setle....tesis pon da smpai ke penghujung, tggu mase je nak kena reject atau diterima.....huhu..bru2 ni saya terlibat ngan pogram seminar keagungan wahyu, MSU, annual DINNER, PERMATA KASIH.....ape pon yg plg best moment for me, mestilah permata kash...sbb muslimat belaka even kawan terdekat pon xbg sambutan sgt tp ok je...^_^ insyaAllah ade manfaatnya buat yg hadir.

bak kata seorang ukhti, nk didik hati2 manusia dgn pogram ilmiah bukannya mudah wp dlm pogram tu kite selitkan byk game fun2 tp kalau hati2 mereka xterbuka nk buat mcm mne...at least kite da berusaha drpd duk berdiam diri tanpa memikirkan mslh siswi2 skrg....disini pn dah nmpk cabarannya...jgn give up terusla berusaha....syukran ukhti ats kata-kata ni....

** di bawah ade bbrp pic kenangan berpogram....***


seminar keagungan wahyu


dalam knangan..kek tyme DINNER SUU...cantik kan??warne department


best moment kat dpn mahkamah syariah...^_^


pogram julung2 kali diadakan under HELWI


mantan2 HELWI...mabruk to krew2 HELWI + fellow...=)




p/s: moga segala input yg baik sepanjang pogram, kita ambil sbg bekalan utk perjalanan kehidupan seterusnya...dan inilh pogram terakhir buat year 3 yg bakal melangkah keluar...moga trus berjaya....

No comments:

Post a Comment

tQ..syUkraN...t.kasiH

tO visiTOrs..

LL4G