Friday, June 3, 2011

^_^

assalamualaikum semua...

alkisah di pagi hari...."ja, ayh tgk ada surat kt peti tu ha...." kata en wahab kpd anaknya....( dalam hati aku ni memikir macam2, glurpp mybe surat dr kolej kowt...fuh mesti ayh da bukak da.. )....

beberapa minit kemudian...." surat ada atas meja tu"...( pelik pulak dah nape ayh muke relax je kan tanpa berkata apa2 pon...)
so gagahkan diri utk cari surat tersebut..:

from: AZIZ DERASHID ROSDIN & CO (ADVOCATES & SOLICITORS)
eh bila masa la saya apply keje dekat firma lawyer ni ha....pelik semacam je surat ni...bukak2 je, punye la terkejut sbb tajuk nye [ NOTICE OF DEMAND ]....student law mesti tau kan ape maknanye...notis tuntutan???? huhuhu gelabah terus....pikir nak kene saman dah dlm tmpoh 14 hari....

to my sis yg telah menggunakan nama saya sila jelaskan bil2 anda yg tertunggak....

..: 1st tyme ni dapat surat dr lawyer....huhu...itula lwyer kan, keje mahu saman je:.

1 comment:

  1. cett............

    empat belas hari tuh lame kot.....

    ReplyDelete

tQ..syUkraN...t.kasiH

tO visiTOrs..

LL4G