Friday, April 9, 2010

saMpai sudaH kE peNghujunG.............

Salam seMua........

Dan hari ini tamatnya imtihan…….
Last paper, ‘criminal law ’……huh, hanya Allah & penanda kertas je yg tahu ape aku jawab td…..mmg da mood da xde….tp da cube buat yg terbaek….nway besar hrpn aku utk mnghrpkn kbrktn ilmu dlm stdy….hope ilmu tu kekal diingatan…..n hasilnya juge adalah yg terbaek buat diriku……thnx to all my lec n beloved fren especially yg mmudhkn hfln aku……
Setelah berusaha…..berdOa…..n seterusnya tawakal dan try utk redha ape yg berlaku …….tp dlm busy2 musim exam, aku still dpt gi satu pogram kt masjid cenderawasih….even da lepas tp rase nak share jgk…..






overall,pogram ni mmg best n hrpnye dpt tarik lagi ramai anak2 muda utk tahu n knl ape itu ziOnis ???dan tahu tiap2 perancangan zionis laknatullah..........


p/s : selamat bercuti buat kwn2ku.....take care......jumpe next sem ye....

No comments:

Post a Comment

tQ..syUkraN...t.kasiH

tO visiTOrs..

LL4G