Sunday, April 25, 2010

CUTI ooH CUTI.........

Salam semua….


Dah msok 2 mggu aku kt umah tp masih xde pape pengisian…hmmm nmpak cam byk ag saki baki cuti…tp sedar xsedar mase berlalu pergi…..dan aku dah mensia-siakan mase yg ade…ade peluang cari pngalaman bru tapi ditolak mentah2….gara2 xde keyakinan diri…bile nak maju ni..
Actually aku rindu kat sahabiah2 usrah dan juga sahabat yg laen….rindu nak dgr teguran korang spy aku xterus lalai..hari demi hari aku memikir ttg result final ari tu….dalam hati hnya ade kerisauan…nway tawakal ala Allah….
Plan utk bbrp ari ni…..nak format laptop…..then nak siapkan tesis bab 2…….
Then bru ley pikir ape2 yg patot……wassalam…

No comments:

Post a Comment

tQ..syUkraN...t.kasiH

tO visiTOrs..

LL4G